Miért jó, ha igazi akcióleső vagyunk?

zöldségek

Az akciók különösen akkor jöhetnek jól, amikor valamit nagyobb tételben szeretnénk megvásárolni, korlátozott büdzsével rendelkezünk egy adott időszakra vagy a drágulások miatt egy vagy több terméket már nem is tudnánk megvásárolni emelt áron.

A nagycsaládosok vagy hátrányos helyzetűek számára bármilyen akció nyereséget jelent, mert pár száz forintos spórolás is sokat könnyíthet a havi büdzsén. Mivel az újságban megjelenő akciók eltérő napokon lehetnek érvényesek, megeshetik, hogy hetente 2 vagy 3 alkalommal is el kell majd látogatnunk a Lidlbe, hogy megvehessük a kívánt terméket a kívánt áron. Ilyenkor nem baj, ha mi is akcióleső attitűddel rendelkezünk.

Milyen akciós ajánlatok találhatók a Lidl újság lapjain?

Érdemes beszerezni a Lidl hűségkártyát. Ezzel sokkal több akcióra is szert tehetünk a Lidl üzleteiben, még személyre szabott akciókra is. Hűséges tagok akár extra vagy speciális kasszakuponokban is részesülhetnek, ezek szintén beválthatók egy közelebbi vásárláskor.  

Igaz, a Lidl újság csábíthat is, mert biztos megesett már, hogy lapozgatása során gondolkodtunk már azon szívesen kipróbálnánk még egyebet is vagy ez is meg az is jól jönne. Nem tiltott, sőt ajánlatos változatosságot bevinni életükben, ám mindent mértékkel, csak azért, mert valami akcióban van nem muszáj kosarunkban kikössön. Pipáljuk ki előszőr a ténylegesen szükséges termékeket, ha marad még pénzünk „kóstolhatunk” új árucikkekből is.

alma

Ez is érdekes lehet...