Mire valók a házak a horoszkópok elkészítésében?

Szerencse, hogy nem a középkorban élünk, így senki nem akar máglyán megégetni az asztrológia iránti szenvedélyed miatt. Annál is inkább, mivel ez a terület egyre nagyobb érdeklődésre tart számot a mindennapokban.

Ha te is szereted az asztrológiát vagy a horoszkópok elkészítését, akkor ebben a bejegyzésben sok érdekesség vár rád.

Mik azok a házak az asztrológiában?

Az asztrológusok felhasználnak egy 12 részre osztott kört, amelyet házaknak neveznek. Fontos, hogy ne keverjük össze a házat a csillagjegyekkel. Ezekből is 12 darab van, mindegyik 30 fokos területet foglal el, de a horoszkópházak mezőinek mérete teljesen eltérő lehet. 

A házméretet a születési helyé koordinátája (szélesség és hosszúság), valamint a születési napszak határozza meg. Minden ház felelős a saját területéért. Például az asztrológiában az első ház a személyiséget, a megjelenést jelképezi. Az ötödik a szerelem és kreativitás helye, míg a hetedik a partnereké, a tizedik pedig a karrieré.

A fentiek értelmezéséhez meg kell nézni, hogy mely állatövi jel melyik házba került, és azt, hogy melyik bolygó uralkodik az adott házban. Ezek a dolgok alapvető fontossággal rendelkeznek olyan dolgok elkészítésekor, mint például a napi horoszkóp.

Mire hasznosíthatja egy asztrológus a házakat?

Az asztrológus a megfelelő előkészületek után leírhatja az érdeklődő megjelenését, jellemvonásait, erősségeit, gyengeségeit, tehetségét, a boldogság megszerzésének fejlődési irányát vagy a személy különböző területekre vonatkozó képességeit. Például azt is, hogy melyik üzletágban kell kipróbálnia magát ahhoz, hogy gazdag legyen. Szintén megjósolható a lehetséges jövő, például a korai vagy késői házasság, lesz-e gyermek stb.).

A napi horoszkópot kínáló weboldalak rendszerint segíthetnek a házakkal kapcsolatos tudnivalókban is, hiszen az ilyen helyeken nagyon sok információt szednek össze. Ha téged érdekel az asztrológia, vagy hogy hogyan lehet elkészíteni a horoszkópot, akkor ezekkel a fogalmakkal mindenképpen mélyebben is megismerkedhetsz.

Ez is érdekes lehet...