Pihenésre tökéletes a kerti ház

sportcipő a faházban

Ki ne álmodott volna gyerekkorában arról, hogy egyszer lesz egy kis zug, ahova elvonulhat a világ zajától, ahol elmélkedhet, gondolkodhat, egy kicsit egyedül lehet gondolataival, esetleg hobbijával?

Ha jó nagy kerttel rendelkezünk, akkor megvalósíthatjuk ezt a gyerekkori álmot. Egy csendesebb, védett sarokban a kert végén megteremthetjük magunknak azt a paradicsomi idillt, amire mindig is vágytunk, berendezhetünk magunknak egy kis kerti házikót.

Itt kiléphetünk a nyomasztó hétköznapi gondokból, feltöltődhetünk energiával.

Kialakíthatunk egy jó kis olvasó sarkot, ahova bekuckózzuk magunkat egy jó könyvvel, és forró teát kortyolgatva olvasunk, szundikálunk.

Természetesen, ha úgy gondoljuk, megoszthatjuk szeretteinkkel is, lehet családi lazulásokra is tervezni. Egy kerti ház számos lehetőséget nyújt.

Sportolás

Kerti házunkat egyéni vagy családi sportolásra is használhatjuk. Sokkal jobban járunk, ha egy jó kis edzőtermet, konditermet alakíthatunk ki benne, mintha fitneszterembe járnánk.

Egy éves bérlet árából tökéletesen, minden igényünket kielégítően berendezhetjük. Előnyös azért is, nem kell az értékes időnket utazással tölteni, bármikor igénybe vehetjük, együtt sportolhat a család.

Tehetünk bele egy futópadot, torna- és jógaszőnyeget, állítható padot a fekve nyomáshoz, kézi súlyzókat, súlytárcsákat, rudat, ketlebelleket, kombinált erősítőgépet, evezőpadot, ellipszisjárót, lépcsőzőt, bordásfalat, medicin labdát. Szobabiciklit is vásárolhatunk.

Az Internetről jó kis edzésprogramokat tölthetünk le, hiszen nagyon sok fitnesz edző megosztja edzéseit az érdeklődőkkel. Ne felejtsünk el SMR hengert is beszerezni, hogy meggyötört izmainkat lelazíthassuk.

Szauna

Különösen akkor tesz jó szolgálatot egy kerti házba épített szauna, ha egy kültéri masszázsmedencék, jakuzzink is van. Összeköthetjük a kellemeset a hasznossal, és a vibráló buborékok után belépünk a forró levegőbe, ami különösen télen nagyon kellemes.

Ellazítja az izmokat, tágítja a tüdőnket, vérereinket. Sportolás előtt és után is hasznos, mert segíti a bemelegítést, majd levezetésként is tökéletes.

Általában a wellness hotelekben kötelező a fürdőruha viselete, de otthon nyugodtan lehetünk meztelenül, mert így tud a bőrünk megfelelően lélegezni, a méregtelenítő hatás kellően érvényesül.

Ez is érdekes lehet...